IZDELAVA INTERNETNIH SPLETNIH STRANI PO MERI NAROČNIKA

NAROČNIK IZDELAVE IN POSTAVITVE SPLETNE STRANI: EE systems Tomaž Strmec s.p.

Zakaj je internetna stran tako pomembna?

Pri izdelavi internetne strani je veliko dejavnikov, ki vplivajo na uspeh podjetja. Zelo odvisno je tudi od tega, v kateri branži se podjetje nahaja. V večini primerov pa se iskanje in raziskovanje začne na internetu. Podjetje ali posameznik na spletu išče informacije za določen izdelek ali storitev, kdo so ponudniki, kakšna je njihova ponudba in kvaliteta. Na osnovi internetne strani se velikokrat ocenjuje tudi to, kakšna je kvaliteta podjetja tudi v resnici. Včasih slišimo pripombe, da podjetje ni predstavljeno v skladu s časom, zato verjetno niso tako kvalitetni. Kar pa velikokrat ne drži. Na takšen način podjetje ne pridobiva novih strank, težje upraviči višjo ceno storitev, ker njihova stran pripoveduje drugačno zgodbo o njih samih. Postavitev internetne strani je torej čedalje večjega pomena, zato veliko vlogo igra tudi to, kdo in na kakšen način jo izdela. Zaupajte jo našemu podjetju.

Vsisi
 
EE SYSTEMS

Daljinsko upravljanje strojev in naprav v podjetju EE systems

V podjetju EE systems se ukvarjamo z servisiranjem električne opreme in delovnih strojev, proizvajamo in prodajamo elektronske naprave za gozdarske naprave, posebno pri daljinskem upravljanju. Projektiramo elektronska vezja in načrtujemo njihovo uporabo, izdelujemo dokumentacijo za stroje. Pri svojem delu ima več kot 20 let izkušenj, prilagodimo se željam in potrebam stranke.

 

Izdelava internetne strani je povezana s ceno

Ko se podjetje odloča o izdelavi internetne oz. spletne strani ponavadi izbere več ponudb. Le-te so velikokrat v različnih cenovnih razponih, ki niso nujno odvisni od kvalitete. Kako se odločiti za pravega ponudnika je vprašanje, na katerega je včasih težko dobiti odgovor. Prvo vprašanje je, ali gre samo za krepitev blagovne znamke ali želi biti podjetje na prvi strani iskalnika oz. na prvih mestih. Ali se bo posluževalo samo oglaševanja ali je pomembna tudi optimizacija. V takšnem primeru je pri izdelavi internetne strani cena na dolgi rok nižja od oglaševanja, je pa to bolj proces, ki dolgoročno daje odlične rezultate, ne gre pa to od danes na jutri. Naše podjetje Vsi.si daje zelo velik poudarek optimizaciji, kjer beležimo odlične rezultate. Imamo svoja orodja in tehnike, ki nam pri tem bistveno pomagajo. Preverite naš način dela.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Total AvtoservisIzdelava spletne strani JuhantIzdelava spletne strani KaraIzdelava spletne strani Polepi avtoIzdelava spletne strani LeskovplastIzdelava spletne strani Brusilnica Treven

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.